Kalas Cup

I helgen avgjordes 2:a och 3:e detävlingen i Kalas XC-Cup i Hjo och Tidaholm. Eftersom jag vann den första deltävlingen för 2 veckor sedan i Mjölby så fick jag ledartröjan i cupen inför den här helgen.
Gick riktigt bra i Hjo, gillar den tekniska banan skarpt och hade en kul dag i skogen! Hade väntat mig en kall och regnig dag, men vi hade vädergudarna med oss och fick inte mer än lite duggregn. Laddade för ett offensivt race och det lönade sig. Kom ut som 2:a i starten men var först in på stigen, en placering som jag höll ända in i mål. Härligt med ännu en seger :)
Då till dagens tävling i Tidaholm. Hade en betydligt tyngre dag idag. Körde hårt från starten men kände tidigt att krafterna inte riktigt fanns där och att kroppen inte var helt ok. Så höll täten i ett varv men sen klarade jag inte av att hänga med de andra när de körde om. Låg länge på en 5:e plats men när Ann Berglund fick haveri på slutet så kunde jag ändå köra in på en 4:e plats. Trots en motig dag så kommer jag ändå att ta med mig de ljusglimtarna som dagen förde med sig: gick riktigt bra i utförslöporna och jag känner att jag får bättre och bättre flyt i skogen, Älskar verkligen min Team 96!!!! Dessutom behåller jag även min ledning totalt i Kalas XC-Cup.

Kalas XC-Cup, Hjo

Under kvällen har jag sålt bäddsoffan i lägenheten och varit och fått välbehövd massage av Stefan i Lundsbrunn, så nu känns det mycket bättre i kroppen men är fortfarande mörbultad efter två tuffa tävlingsdagar, precis som man ska vara!

Bis gleich!
// Kajsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0